Dagens Fenomen #3

Dagens fenomen #3
När man får gratis så går det an.

Hinner egentligen inte skriva just nu, eftersom min datoranvändnig numera är begränsad till en timme, har redan förbrukat 55 minuter. Får skriva på detta imorgon, anledningen till att jag publicerar ett så onödigt inlägg som detta är för att jag inte vill tappa mina läsare som har ökat med 125% på en vecka :) Bara för att hålla bloggen i form...

Ska koka upp en god jävla choklad nu och blanda i en skvätt Beiley's bara för att dämpa min ångest inför det mörka fruktlagret som jag måste stå ut med varje helg för resten av mitt liv om jag inte finner något nytt. Efter att drickan är klar ska jag bänka mig framför Solsidan, hört att det ska vara bra. Kanske behöver ett gott skratt någon gång ibland emellan alla piskrapp jag fått i ryggen under helgen...


För ett år sedan så såg jag en prototyp av min grav, Xi'an! :)

Dagens fenomen #2

Dagens fenomen #2 - Sista minuten

Den enorma utvecklingen av mobiltelefoner sedan 1998. Okej, jag klagar inte på att alla är lätta att få tag på idag via mobiltelefonen. Men varför ska allting bestämmas i sista minut?

Du bestämmer en träff med en person någon dag i veckan. Men i själva verker bestämmer ni absolut inget annat än att ni ska höras av. I hälften av fallen blir träffen inställd i sista minut också. Är det mobilernas fel att vi har blivit så extremt dåliga på att planera? Är det detta som har lett till att vi i sin tur inte får något gjort på dagarna även fast vi springer så fort vi kan och slåss mot alla deadlines, men ändå kommer försent?! ... Kanske något annat fenomen, vad tycker ni? Tyck till! :)

Hursomhelst, jag ska gå och äta nu. Men jag har två gratisbiljetter till biofilmen Himlen är oskyldigt blå, nu på måndag 18.00, Park. Någon som är sugen eller? :)

Dagens fenomen #1

Det är faktiskt helt okej när jag faktiskt gör något framför datorn, men allra oftast sitter jag bara. Typ som nu, skriver på en blogg som ingen läser. Tänkte att jag från och med nu endast ska skriva om bra och trevliga saker i livet, men det ledde till noll uppdateringar + att ingen ändå vill läsa om sådant som man ser i varje film med Julia Roberts eller Hugh Grant med sin oskyldiga brittiska accent. Börjar därför med ett nytt projekt som förmodligen kommer läggas på is senare i månaden, dvs Dagens fenomen i det moderna samhället.

Socialt nätverk och umgänge, vad är det i dagens moderna samhälle? Många vänner på facebook och kontakter på MSN. Finns du inte på facebook kan du räkna dig som papperslös.

Jag har spenderat åtaligt många onödiga dygn framför datorn ensam i mitt rum då jag inte har gjort ett piss. Eller jo, något har jag ju gjort - varit social.

Jag tänker logga ut från MSN, någon svarar: Men kom igen! Var lite social!
Jag svarar inte på ett SMS, någon säger: Men kom igen! Jag försöker konversiera!
Jag använder inte datorn på ett tag, folk frågar: Vart har du varit på sistone?

Det är förmodligen såhär vi vill ha det. Kanske skönare så? Mindre intimt, mer bekvämt? Förmodligen.
Jag föredrar nog oldschool iaf, på den tiden när man umgicks på riktigt, på den tiden när man faktiskt behövde använda stämbanden för att prata.

Vad tycker ni två anonyma läsare till bloggen? Tyck till! :)

Nåväl, ska väl gå och lägga mig nu. Ska tillbaka till det tragiska livet i fruktlagret imorgon, hoppas bara man slipper göra något som är tråkigare än astråkigt. Så desperat efter nytt jobb! Nåväl, ring om det är något! ;)

很黑很累!

你们大家好!我知道,是很长时间都没有update。我只是开心的时候想update。
我最近都没有干什么特别,没什么特殊。每天都是一样的,去学校学中文,可是给我太容易。有时候有一点儿感到厌烦。我希望明年是难一点儿,难一点好玩了! Anyway,如果我不去上学,我只工作。我真不喜欢水果了!不要吃,不要看,不要想!我想说的意思是,这种生活方式怎么可以做一个人开心?不过,我觉得这不是我,还是我们的问题。我觉得我们的问题是我们的天气(除了我们的文化意外)。天气天天都越来越黑,我越来越累!每天会我回家都很想睡觉,这个问题,我不知道怎么办。有没有办法吗?冷我不怕!一点都不怕!可是天气黑我很怕!对我身体不好!不过。。。只还有一半年,然后春天来了! 然后太阳可以看到了! :)

其实。。。我都没有东西写,我只想练习我的中文。所以我在这儿写吧。

今天我做了什么?今天我去了学校,然后我跟Thomas一起去了Jensens B;fhouse吃了很好吃的肉!午饭只是49块钱,算便宜,是不是?吃完了我们played a game of chinese chess, not the swedish one, the one every old goodlookin' uncle plays in the hutongs of China. 我输了!

下个星期我不需要去学校,所以我打算做什么好玩,因为我不想每天去工作。


一年以前!什么地区我都忘记了,在北京什么地区!没关系,我们大家都很开心!另外一个地方,另外一个文化,另外一个看法。另外一个生命!

Sexy Beijing & Bailey's

Har varit en helt okej helg, trots att det har varit helg vilket betyder helvetet på jorden. Jobbar numera bara på helger, så veckodagarna har blivit mina nya "helgdagar". Kanske bättre att se fram emot måndag istället visserligen. Förutom all fruktpackning så har jag bara spenderat tid för mig själv vilket har varit mer än nice! Har knappt haft mobilen på under hela helgen, bra! Slipper ladda den, spara ström pengar! :) Har fotat, har ritat, har skrivit, gjort research på svenska tatuerare, har städat lite men det bästa av allt: Har jag gjort hemmagjord choklad med en nypa kaffesmak med kaneltopping mixat med Bayley's. Inte bara en superkombination för mina smaklökar, utan jag har även pumpat Sexy Beijing i timmar hela kvällen... börjar snart bli natt dessutom.

Sexy Beijing, en motsvarighet till Kinas svar på Sex And The City fast med kanske 3-4 medverkande. Riktigt kul att se autentiska bilder av Kina med noll censur.


Exakt ett år sedan idag som jag hängde vid Pekings bakgata i Dongdan och smakade fårpenis. Exakt 7 timmar sedan jag plastade in den sista lastbilstyrningen. Någon som vet vart man kan hitta nya jobb förresten? :)

RSS 2.0